Roden - de top van drenthe

Straten volleybal 2014

Lageven prolongeert volleybaltitel Vijfde Verloting

 

Straten volleybal 2013

Lageven wint Stratenvolleybaltoernooi Vijfde Verloting

Zaterdag 31 augustus vond voor de vijfde keer het stratenvolleybaltoernooi van de Vijfde Verloting plaats, georgaWijkbelniseerd door angenvereniging Vijfde Verloting. Het toernooi werd gehouden op het speelveld bij de Tonkensven en Stobbenven, centraal gelegen in de wijk. De gemeente had het veld vrijdags ervoor nog keurig gemaaid, het veld lag er dan ook perfect bij.

Acht teams gingen fanatiek en sportief met elkaar de strijd aan, aangemoedigd door buren, vrienden en familie. De kinderen vermaakten zich ondertussen prima op een springkussen en met een hinkelwedstrijd, georganiseerd door Stichting Opkikker.

Winnaars

Het team van Valkenveld wist haar favorietenrol niet waar te maken en moest, na een spannende finale, de vorige keer gewonnen wisselbeker afstaan aan team Lageven. De winnende volleyballers kregen naast de wisselbeker allemaal een door Poeisz gesponsorde tas met inhoud, aangevuld met een klokje en dagkaart van Palestra Welness Centre.

Goed doel

Dit jaar werd voor het eerst een goed doel gekoppeld aan het evenement; de Stichting Opkikker. Deze stichting verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat na veel vervelende dagen de leuke dagen toch nét iets langer duren. Tijdens het volleybaltoernooi konden deelnemers en bezoekers hun oude mobiele telefoons inleveren. De stichting krijgt voor ieder mobieltje een vergoeding. Verder leverde elk team een kleine bijdrage en ging een deel van de opbrengst van de verkochte drankjes naar Stichting Opkikker. De stichting organiseerde tijdens het volleybaltoernooi een hinkelwedstrijd voor de kinderen, met een heuse finale en prijzen. De beste hinkelaars werden na het winnende volleybalteam gehuldigd.

Het Vijfde Verloting outdoor stratenvolleybaltoernooi 2013 werd mede mogelijk gemaakt door: Horst Elektrotechniek, Bouwbedrijf René Cazemier, Kamp bouwadvies, Palestra Welness Centre, Poiesz supermarkt, Joy vrijetijdskleding en Visser badkamer & keukenmontage.

En natuurlijk door de voorbereidingsgroep: Hetty, Rene, Griselda en Marcel.

Behalve deze activiteit wil de wijkbelangenvereniging Vijfde Verloting natuurlijk nog meer voor u doen.

Daarvoor zouden we graag op uw steun rekenen. U kunt dat doen door lid te worden (buren lid te maken) en/of u aan te melden als vrijwilliger.
Dit kan via de site:  www.vijfdeverloting.nl

 

Nieuws

Agenda

Sponsor