Roden - de top van drenthe

Roden Proeft !

17-6-2019

Beste dorps-, wijk of buurtvereniging,

Hoewel er al een paar inschrijvingen zijn, willen we zeker deze battle nogmaals bij jullie onder de aandacht brengen!

Op zaterdagavond 29 juni vindt er voor alle dorpsverenigingen, wijkverenigingen en buurtverenigingen van heel Noordenveld de ‘Dorpenbattle’ plaats. Een Dorpsquiz die het midden houdt tussen een pubquiz en “Waku Waku”. Maar ook wel weer tussen “2 voor 12” en “Heel Holland Bakt”. Een interactieve quiz die het hele team een hele avond bezig houdt. Gewoon aan een keukentafel. Of op een kantoor. Of in de kroeg. Of in een buurthuis. Misschien in een verlaten kantine. Echter wel waar er WiFi aanwezig is.

Om half acht krijgt u de quiz digitaal thuis gestuurd, u vult deze quiz in op uw locatie en daarbij mag u alle hulp gebruiken die er binnen uw team tot de mogelijkheden behoren. En op een van tevoren vastgestelde tijd stuurt u de quiz weer terug. Zo simpel is het allemaal. En dat voor elke dorpskern van de hele gemeente Noordenveld. Enkele Rôners kennen het idee nog van LES1 vorig jaar en ook op de Nietap hebben ze er al eerder mee te maken gehad bij Nietap Snapt ‘t. Een hele avond gezelligheid en stress. En druk. En muziek. En sommen. En zóveel meer.

De week erop komt u met het hele team naar de Albertsbaan waar op zaterdagmiddag 6 juli een groots opgezette prijsuitreiking zal gaan plaatsvinden. Alles in het teken van Roden Proeft ‘Kleine Kernen’. Én voor de titel: “Slimste kern van Noordenveld!” 
Én om deel te nemen aan deze interactieve “Dorpenbattle” nodigen wij alle dorpsbelangen, wijkverenigingen en buurschappen van de gemeente Noordenveld uit!

Schrijf uw team van maximaal 10 personen, middels bijgesloten formulier en via info@rodenproeft.nl vóór 22 juni in! We zien jullie aanmelding, waar overigens geen deelnamekosten aan verbonden zijn, graag tegemoet!

Namens LES1 en RodenProeft

Met vriendelijke groet,
Lammert Kalfsbeek
Voorzitter
Stichting Proef Noordenveld

http://rodenproeft.nl/

RODENPROEFT.NL
 
Festival Roden proeft… Startend op zaterdag 29 juni en eindigend op zaterdag 6 juli 2019. Beleef dans. Ondervind muziek. Geniet van kunst. Ervaar de Kleine Kernen van de gemeente Noordenveld. Neem de smaken van cultuur waar. Probeer heerlijke hapjes. Leer drankjes kennen. Kom proeven! Proeven met ...
 
Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen
Delen
« Terug naar overzicht

Nieuws

Agenda

Sponsor