Roden - de top van drenthe

Lageven winnaar Straten Volleybal Toernooi 2014

1-9-2014

Lageven prolongeert volleybaltitel Vijfde Verloting

In de wijk Vijfde Verloting is dit jaar alweer het zesde stratenvolleybaltoernooi gehouden, op zaterdag 30 augustus. Met hulp van een groep enthousiaste vrijwilligers heeft de wijkbelangenvereniging er dit jaar weer iets gezelligs van gemaakt.

Door het mooie weer, de muziek van DJ Maurice en een lekker hapje en drankje konden de mensen genieten van de sportieve gezelligheid van zes teams. Nieuw was deze keer de deelname uit ‘buur-buurt’ De Hofsteden, die met een gastteam hoge ogen gooide (derde plaats).

Winnaars

Het team van Lageven wist na een spannende strijd tegen het All Stars team met uiteindelijk één puntje verschil haar titel te prolongeren, en mocht de ingeleverde wisselbeker weer mee naar huis nemen.

Dankzij de lokale sponsors Poiesz, Joy, Scapino en Knut Floeter werden de drie winnende teams verrast met leuke prijzen. Tevens zorgden Horst Elektrotechniek, Bouwkundig Ontwerp & Adviesburo Kamp, Homan Groenvoorziening en Bouwbedrijf René Cazemier ervoor dat de catering schappelijke prijzen kon vragen. Zo kan de Vijfde Verloting zich wederom als ‘een topwijk in Roden’ op de kaart zetten! 

 

 

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen
Delen
« Terug naar overzicht

Nieuws

Agenda

Sponsor