Roden - de top van drenthe

Stratenvolleybal toernooi 2013

31-8-2013

Vijfde Stratenvolleybaltoernooi Vijfde Verloting

Wijkvereniging Vijfde Verloting organiseert dit jaar voor de vijfde keer een stratenvolleybaltoernooi. Het evenement voor wijkbewoners vindt plaats op zaterdagmiddag 31 augustus, op een speelveld in de wijk. Al negen teams hebben zich aangemeld om fanatiek en sportief met elkaar de strijd aan te gaan. Er is plaats voor maximaal 12 teams. Ook voor de kinderen uit de wijk zijn er verschillende activiteiten, zoals een springkussen en een hinkelwedstrijd.

Dit jaar wordt voor het eerst een goed doel gekoppeld aan het evenement; de Stichting Opkikker. Deze stichting verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat na veel vervelende dagen de leuke dagen toch nét iets langer duren. Tijdens het volleybaltoernooi kunnen deelnemers en bezoekers hun oude mobiele telefoons inleveren. De stichting krijgt voor ieder mobieltje een vergoeding. Verder zal elk team een kleine bijdrage leveren en gaat ook een deel van de opbrengst van de verkochte drankjes naar Stichting Opkikker. Vanuit deze stichting wordt tijdens het volleybaltoernooi een hinkelwedstrijd georganiseerd voor de kinderen.

Winnaars

Het winnende team zal ook dit jaar weer de wisselbeker mee naar huis mogen nemen. De laatste keer werd het toernooi overtuigend gewonnen door team Valkenveld. De andere straten zullen er dit jaar alles aan doen om deze beker te veroveren.

Het Vijfde Verloting stratenvolleybaltoernooi 2013 wordt mede mogelijk gemaakt door: Horst Elektrotechniek en Bouwbedrijf René Cazemier.

« Terug naar overzicht

Nieuws

Agenda

Sponsor