Roden - de top van drenthe

Landelijke Opschoondag

23-3-2019

Doe ook mee aan de Landelijke Opschoondag op 23 maart!

Op zaterdag 23 maart aanstaande is de 17e editie van de Landelijke Opschoondag. Op deze dag of in de week ervoor (in verband met NL Doet op 15 en 16 maart 2019) organiseren veel scholen, sportverenigingen en wijkbelangenverenigingen opruimacties.

Help mee met het opruimen van zwerfvuil in de gemeente. Voor grijpers, afvalzakken, hesjes en handschoenen wordt gezorgd door de gemeente Noordenveld. Ook uw organisatie kan een bijdrage leveren aan één van deze acties. U wordt hierbij in de gelegenheid gesteld uw organisatie hiervoor aan te melden.

Waar kunt u zich aanmelden?
U kunt uw opruimactie aanmelden bij: Jan Donkelaar, tel. 050-3176500, mobiel 06-37424916 of per e-mail op jandonkelaar@welzijninnoordenveld.nl
Graag de volgende gegevens doorgeven:
• Naam en adres van uw organisatie
• Gegevens contactpersoon (naam, adres, telefoon) van de organisatie
• Dag en tijdstip van de opruimactie
• Verwacht aantal deelnemers aan de opruimactie
• Aantal grijpers, hesjes, handschoenen, afvalzakken, afvalzakhouders
• Aantal containers (vuistregel is 1 container op 10 deelnemers)

In verband met de grote belangstelling vragen wij u om uw actie tijdig (minimaal 1 week van te voren) aan te melden, zodat wij de planning, reservering en logistiek voor u kunnen regelen.

Na afloop van de actie
Voor het laten ophalen van (containers met) zwerfafval en de opruimmaterialen (grijpers, hesjes, afvalzakhouders) kunt u terecht bij Edwin Dokter, tel. 050-5027776
Lunch
Voor de deelnemende organisaties aan de Landelijke Opschoondag is er na afloop van de opruimactie een gezamenlijke lunch georganiseerd. Deze lunch vindt plaats op zaterdag 23 maart van 12.15 – 13.00 uur in café “Onder de Linden” aan de Brink 27, 9301 JK te Roden.

Wij verzoeken u als uw organisatie deelneemt aan de Landelijke Opschoondag bij Jan Donkelaar aan te geven of u gebruik maakt van de gezamenlijke lunch en zo ja, met hoeveel mensen u komt.

Meer info?
Voor meer informatie over de Landelijke Opschoondag kunt u terecht bij Henk Triemstra, tel. 050-5027279

Public Relations van uw organisatie
Wist u dat u uw actie ook rechtstreeks kunt aanmelden bij de stichting Supporter van Schoon?

Elke organisatie die aanhaakt en een opruimactie wil organiseren, kan deze opruimactie ook rechtstreeks aanmelden via de website www.supportervanschoon.nl en eventueel hier de benodigde materialen gratis bestellen.

Tijdens de Landelijke Opschoondag komt alles samen waar wij ons als Supporters van Schoon sterk voor maken: samenwerken voor een schone buurt en voor meer bewustzijn rondom zwerfafval.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst
Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

 

« Terug naar overzicht

Nieuws

Agenda

Sponsor