Roden - de top van drenthe

Huisconcertmiddag

30-3-2014

Geachte Muziekliefhebber,

U bent bij ons bekend als muziekliefhebber en/of u heeft vorige edities van onze huisconcerten bezocht. De Culturele Kring Roden organiseert voor de vierde achtereenvolgende keer een huisconcertenmiddag op zondag 30 maart 2014. Dankzij de medewerking van gezinnen die hun huiskamer hiervoor ter beschikking stellen, kunnen wij u op 15 adressen maar liefst 39 concerten aanbieden ! Dit unieke en inmiddels landelijk bekende evenement kan gerealiseerd worden door substantiële financiële ondersteuning van de volgende sponsoren:

Stichting Beringer Hazewinkel, Stichting Drentse Activiteiten Peize

Theater de Winsinghhof Roden en Boekhandel DaanNijman Roden en Reclamebureau RAM..


Naast veel prachtige klassieke muziek is er ook jazz en wereldmuziek van hoge kwaliteit te beluisteren. De ensembles bestaan uit professionele musici en soms uit een mix van profs en zeer goede amateurs.

Een aantal ensembles traden nog nooit in Noord Nederland op maar ook talent uit de eigen regio zijn wij niet vergeten.

Voor het programmaoverzicht verwijzen wij u naar bijgaand pdf. document.Wel even doorscrollen s.v.p. Daarin vindt u uitgebreide info over de musici en het programma dat zij brengen. Op de website www.culturelekringroden.nl kunt u ook informatie vinden in het menu " huisconcerten"' .

 

Het zijn geen inloopconcerten, hetgeen inhoudt dat u vooraf een keuze moet maken uit 3 concerten plus 3 reserveconcerten. Tussen de concerten heeft u 40 minuten tijd om u te verplaatsen naar een ander adres. Om de uitvoeringen niet te verstoren verzoeken wij u daar op tijd aanwezig te zijn . Maak evt. gebruik van uw navigatieapparatuur in auto of smartphone of kijk in www.telefoongids.nl voor de routebeschrijving. De entreeprijs voor alle 3 concerten samen incl. bij elk concert koffie/thee is E 17.50 pp. Kinderen tot 12 jaar hebben vrij toegang, mits onder begeleiding van een volwassene en indien nodig genoegen nemend met een plaats op schoot, vloer of anderszins.

Het is raadzaam omgaand te reserveren. Dit kan door een mail te sturen naar huisconcertenroden@gmail.com onder vermelding van naam, woonplaats, aantal personen en aantal kinderen tot 12 jaar. U kunt uw keuzes kenbaar maken door middel van het aangeven van 3 concertcodes (bv. 1b, 2e en 3f) en 3 reservecodes die hieronder staan vermeld. U kunt ze ook vinden in het programmadocument. Vermelding van cijfer plus letter is voldoende. Onder deze mailing staat  een overzicht van de achtereenvolgende concerten om te voorkomen dat u reserveert op hetzelfde tijdstip. Alle gastadressen kunt u  vinden in het programmaoverzicht en worden ook vermeld op het entreebewijs.De zomertijd gaat op 30 maart 2014 in, de klok dus één uur vooruit..

De vorige keren waren een aantal concerten zeer snel uitverkocht. Wij hebben onze gastgezinnen toegezegd dat wij niet meer kaarten verkopen dan er plaats is. De volgorde waarin u de concerten kunt bezoeken wordt daarom door ons bepaald.

 

Wij verzoeken u gelijktijdig uw betaling te doen op rekeningnummer 157978249 ( IBAN nr. NL26RABO 0157978249 ) t.n.v. Stichting Culturele Kring inz. huisconcerten te Roden.

Na ontvangst van uw betaling mailen wij u een bevestiging, die tevens dienst doet als entreebewijs.Wij verzoeken u dit uit te printen en op verzoek te tonen.

Wij stellen doorzending van deze complete mail inclusief het programmadocument naar uw familie, vrienden, buren,relaties, leden van uw vereniging etc. op prijs. Immers hoe meer kaarten er verkocht worden hoe groter de kans op continuïteit in de toekomst.

Mede namens alle gastadressen verheugen wij ons op uw komst.

Met vriendelijke groet,

Ben Douwes

Coordinator Huisconcerten Culturele Kring Roden
050-5016675
06-54921144
Wim Blomsma
050-5017396

Volg ons op Twitter: @HuisconcertenR en Facebook Huisconcerten Roden 

 

www.culturelekringroden.nl

« Terug naar overzicht

Nieuws

Agenda

Sponsor